Magabiztos mosoly fogimplantátummal

2015 márc 31. | Életmód

Az egészséges és hófehér mosoly sokunk vágyálma. A fogak a kor előrehaladtával nem csak fehérségükből veszítenek, de állapotuk is negatív irányba változik. A változás oka lehet egyszerűen az idő múlása, befolyásolhatják genetikai tényezők, de a káros életmód, a nem megfelelő szájhigiénia is előidézheti a szokásosnál gyorsabb és látványosabb romlást a fogak állapotában.

 

Hála a mai orvostudomány fejlődésének, ma már a fogorvoslás is képes hatékony eredményeket felmutatni, melyeknek köszönhetően szinte bárkinek lehet újra kifogástalan és esztétikus mosolya, visszanyerve ezzel régi magabiztosságát. Felejtse el mosolya takargatását, és keressen fel egy megbízható fogászatot minél előbb!

 

Az egyik legcsúnyább fogakkal kapcsolatos szépséghiba nem a fogak elszíneződése, és nem is a csálén álló fogak, hanem a foghiány. Ez az a hiba, amin sehogyan sem lehet javítgatni vagy szépíteni, ezért az egyetlen megoldás a fog vagy fogak azonnali pótlása. A régi idők kényelmetlen és kínos műfogsora már csak az elavult fogászati beavatkozások sorát gyarapítja. Manapság már léteznek ennél modernebb és természetesebb hatást eredményező megoldások is, ilyen például a fogimplantátum.

 

A fogimplantátum vagy fogbeültetés akár egyetlen fog tökéletes pótlására is alkalmas fogászati eljárás. Az implantátum nem más, mint egy mesterséges úton előállított foggyökér, leggyakrabban titánból készül. A titán teljes mértékben szövetbarát anyag, ami nem okoz sem allergiás reakciót, sem kilökődést. A fogimplantátum az állcsontba kerül beültetésre, amire a csontosodás után kerülhet korona, híd vagy műfogsor.

 

A fogpótlásnak számos előnye van az esztétikai funkciókon túl. Nagymértékű foghiány esetén a pótlás csökkentheti a gyomorpanaszokat, amit a nem megfelelő emésztés okoz az elégtelenül megrágott ételnek köszönhetően. Emellett képes visszaadni a megtépázott önbizalmat, komfortérzetet biztosít.

 

Amennyiben megbízható fogpótlásra van szüksége, keresse fel a www.balancemed3.hu weboldalunkat, ahol mindent megtudhat a fájdalommentes fogászatról! A részletekért keresse fel szakértő munkatársainkat a +36 1 780 01 20-as vagy a +36 20 219 98 27-es telefonszámon, vagy az info@balancemed3.hu e-mail címen, és nyerje vissza egészséges mosolyát minél előbb!