Élőzene esküvőre

2015 márc 31. | Nőknek

Létezik egy nap, ami alapjaiban változtatja meg két ember életét. Ez a nap izgatott készülődéssel, ünnepléssel, ünnepélyes fogadalmakkal és gratulációkkal telik. Túlcsordult érzelmek, könnytől fátyolos tekintetek és önfeledt szórakozás. Igen ez a nap nem más, mint az esküvő, a lakodalom napja.

Ahhoz, hogy a nagy nap igazán emlékezetes legyen, jól átgondolt szervezés szükséges. A dekorációtól kezdve, a virágokon és a színkombinációkon át a helyszín, az ételek és a zene kiválasztásáig mindent gondosan mérlegelni kell, és időben lefoglalni, hogy ne legyen kavarodás. Egy profi rendezvényszervező vagy akár barátok, ismerősök segítségével kiküszöbölhetők a nagyobb és az apróbb hibák is, megspórolható a fölösleges idegeskedés. Ha minden sikeresen elrendeződött, az ifjú pár csatlakozhat a násznéphez és táncolhatnak hajnalig.

A lakodalom megszervezésének egyik nem kevésbé fontos és sarkalatos kérdése a zenéről való gondoskodás. Több opció áll rendelkezésére a jegyeseknek. Választhatnak lemezlovast, dönthetnek a szimpla válogatás számok lejátszása mellett, felbérelhetnek egy egész esküvői zenekart is, vagy csak egyetlen zenészt. A döntést megszabja az esküvő anyagi kerete is, de érdemes olyan megoldást választani, amivel mindenki jól jár.

Az élőzene egy ilyen választás. Semmi nem alapozza meg úgy a lakodalom jó hangulatát, mint az élőzene. Egy zenekar képes folyamatosan mozgásban tartani a vendégeket, valódi hangulatot csinálni és változatos zenei repertoárt felvonultatni. Az élőben játszó esküvői zenészek szerződtetése nyugaton rendelkezik nagyobb hagyományokkal, de lassan hazánkban is elterjedtté válik. A lakodalmas zenétől, a klasszikus számokon át a slágeres popszámokig mindenki megtalálja az ízléséhez passzoló dallamokat.

Válasszon élőzenét esküvőjére, és garantáltan az Öné lesz az év lagzija! Látogasson el a www.eskuvoi-zenekar-elozene.hu weboldalunkra, és válogassa ki kedvenc számait széles repertoárunkból, melyeket kedvező áron, profi zenészek tolmácsolásában hallhat viszont esküvőjén. Esküvői zenekarunkkal kapcsolatos további információért keressen minket az info@colorband.hu e-mail címen, vagy a  +36 20/824-6766-os telefonszámon!