Design és kényelem az irodában is!

2015 márc 31. | Lakberendezés

Az emberek jelentős része ülőmunkát végez, ezt pedig íróasztalhoz kötve teszi. Az iroda így az a helyszín, ahol az életük legnagyobb részét töltik az emberek, hiszen oda érkeznek reggel, és a napból legalább nyolc órát ott is töltenek. Ezért bátran ki lehet jelenteni, hogy sokaknak az iroda egyfajta második otthonként funkcionál. Kinek kényszerből, kinek pedig szenvedélyből.

 

Éppen ezért manapság már fokozottan odafigyelnek arra az irodahelyiség berendezésénél, hogy ne csak funkcióval rendelkezzenek, de komfortosak is legyenek az irodabútorok. Emellett a design sem elhanyagolható szempont, hiszen a vidám színek, érdekes formák kiemelik a többi érdektelen, szürke iroda sokaságából a céget, ahová örömmel térnek be az ügyfelek és még az alkalmazottakat is jobb kedvre deríti és motiválja a kreatív környezet.

 

Hogyan tudja mindezeket egyszerre ötvözni egy szokványos irodabútor? A modern technológiának, a folyamatos fejlesztéseknek és a tervezők nyitottságának köszönhetően az irodabútorok rohamos fejlődésnek indultak. Egy forgószék vagy egy görgős szék megtervezésénél már nem csak arra figyelnek, hogy minőségi alapanyagokból készüljön az ülőalkalmatosság, hanem arra is, hogy kövesse az emberi test anatómiai sajátosságait. Így a modern székek, fotelek már megfelelően támasztják meg a gerincet, állíthatóak, kényelmesebbek és gondoskodnak arról, hogy a nyolc vagy több órás munkaidő ne tortúra legyen a gerincnek, a hátnak és a lábnak, hanem elviselhető, sőt kényelmes legyen a munka.

 

Kápráztassa el vendégeit, nyűgözze le ügyfeleit, és okozzon örömet alkalmazottainak! Haladjon a korral és legyen Önnek is modern irodája modern irodabútorokkal!

 

Designos, gerincbarát és még kényelmes is? Igen léteznek ilyen irodabútorok! Látogasson el weboldalunkra, a www.projektbutor.hu oldalra, ahol saját szemével győződhet meg ennek az állításnak az igazáról, és válogathat széles kínálatunkból! Részletekért hívja a 22/503-821-es telefonszámot, vagy írjon nekünk a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!