Reklámajándékok férfiaknak

2015 márc 5. | Üzlet

Egy cég sikeréhez nagymértékben hozzájárulnak a céges ajándékok. Ezek az apróságok valójában reklámajándékok, melyeket ugyanúgy megkaphatnak a célközönség potenciális fogyasztói promóciós ajándék képében, de az alkalmazottak is, hogy használatukkal maguk is reklámozzák a helyet és a szolgáltatást, ahol dolgoznak. Végül reklámajándékot ügyfeleknek, üzletfeleknek is szokás ajándékozni üzleti ajándékként, egyfajta névjegykártya helyettesítőként, hogy a másik fél tudja hová, kihez kell fordulnia, ha szüksége van arra a bizonyos szolgáltatásra, illetve kedves emlékeztetőként az eredményes együttműködésre.

Azonban, ha azt szeretnénk, hogy a céges ajándék és a szóróajándék is elérje az eredeti célját, vagyis valóban jelentsen valamit a rajta lévő logó az embereknek és szem előtt legyen az ajándék, meg kell alaposan válogatni, hogy mire tetetjük az emblémát. Okos gondolat, ha hasznos használati tárgyat választunk, illetve azt sem hanyagoljuk el, hogy nemek szerint szelektáljunk a tervezéskor.

A férfiak és nők különbözőek, így csak kevés olyan dolog van, ami mindkét nemből ugyanolyan érdeklődést vált ki, például a reklámédesség ilyen. Azonban ne kergessünk illúziókat, egy nő nem fogja megrohamozni a pendrive-okkal telerakott pultot és a férfiak sem köröznek majd az emblémázott zsebtükrök körül.

Legyünk kreatívak és felejtsük el a bögre, póló, toll szentháromságot, helyette nyissunk az új felé. Ha főleg férfiakból áll a célcsoportunk, gondolkodjunk kisebb értékű, de hasznos műszaki cikkekben, így például bátran választhatunk pendrive-ot, digitális képkeretet, de az óra vagy akár az esernyő is szóba jöhet. Nagy sikere lehet még a reklámajándékok kategóriáján belül maradva a mobiltartónak, öltönytartónak vagy pénztárcának is.

Alapozza meg cége és szolgáltatásai hosszú távú ismertségét egyedi, férfiaknak is szóló reklámajándékokkal! Széles termékkínálatot, kifogyhatatlan ötleteket és állandó újdonságokat keres? www.dualreklam.hu weboldalunkon mindezeket megtalálja! Keressen fel minket a 36-410-2672-es telefonszámon, vagy a dual@dualreklam.hu e-mail címen keresztül, és adja le rendelését minél hamarabb!