Esküvő a szabadban

2015 márc 4. | Nőknek

Az esküvő mindenki életében nagy jelentőséggel bíró esemény, hiszen egy új élet kezdetét jelenti, ugyanakkor a hosszú éveken át tartó párkeresés sikeres lezárását is jelzi. Ezért a boldog pár egybekelését illik világraszóló esküvővel megünnepelni. A legkedveltebb időszak erre egyértelműen a tavasz és nyár, amikor virágba borul a természet, meleg napsugarak simogatják az ember bőrét, és minden zöldben pompázik. A nyári ünnepléshez pedig szabadtéri esküvő dukál.

A szabadtéren rendezett esküvő egyik első számú kihívása a megfelelő helyszín kiválasztása. Az ideális választás egy szép, de jól megközelíthető helyszín, ahol a természetközeli élmény mellett adott a minőségi catering szolgáltatás is, valamint egy közeli, fedett és biztonságos helyiség is, amennyiben egy nyári zápor hirtelen lecsapna a vendégseregre.

A nyári időszakban a menüsor összeállítás nagy odafigyelést igényel. Legjobb, ha profi rendezvényszervezőkre bízzuk az ételek és italok összeállítását, nehogy olyan hibát vétsünk, ami az egész esküvőre rányomja a bélyegét. A nagy melegben érdemes könnyű, tápláló fogásokat elkészíttetni, melyek nem terhelik meg a szervezetet. Inkább kerüljük az olyan, gyorsan romló fogásokat, melyekhez tejszín, tej vagy tojás szükséges, és válasszunk zöldséges előételeket, salátákat, hidegtálat. Mindezek egy gusztusos svédasztalon minden igényt képesek kielégíteni.

A nyári szabadtéri esküvő dekorációjának középpontjában egyértelműen a virágok állnak. Az aktuális trendeknek megfelelően választhatunk látványos füzéreket, csokrokat, melyeket kiegészíthetünk papírdíszekkel, lampionokkal, mécsesekkel vagy különböző vintage kiegészítőkkel.

Szeretné az ünneplés örömét megtartani magának, az esküvő szervezését pedig másra bízná? Látogasson el weboldalunkra, a www.mifaker.hu-ra, ahol meggyőződhet arról, hogy profi rendezvényszervezők kezébe adja esküvője lebonyolítását! Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen időben árajánlatot a 36 20-437-9772-es telefonszámon, vagy az info@diofa-etterem.hu e-mail címen keresztül!