Beépített szekrény és tolóajtó: a kis lakásokra tervezve

2015 márc 4. | Lakberendezés

Manapság egy saját lakás megvásárlása nehezen elérhető célnak számít. Az átlagemberek életében a mindenfajta terhektől mentes saját lakás gyakran álom marad csupán, aki pedig eléri a vágyott saját otthont, sem engedhet meg magának kacsalábon forgó kastélyt. A kis alapterületű garzonok, pár szobás lakások bizony nem rendelkeznek végtelen lehetőségekkel, de egy kis kreativitással és találékonysággal ezeket az otthonokat könnyen élhetővé, sőt kényelmessé és dekoratívvá lehet varázsolni.

Léteznek olyan praktikák és megoldások, amik teljesen megváltoztathatják egy lakásbelső elrendezését, megjelenését és olyan lehetőségeket villanthatnak fel, melyekkel addig nem számoltunk. A beépített szekrény és a tolóajtó ezek közé a praktikus megoldások közé tartozik. A beépített szekrény előnyös tulajdonságait már régen felfedezték és alkalmazták is, főleg a kis alapterületű bérházak esetében, de az ilyen módon hozzájuk köthető negatív asszociációk következtében sokáig kevesek preferálták.

Itt az ideje újra felfedezni a beépített szekrények pozitív tulajdonságait! Ez a berendezés nagy méreténél fogva alkalmas szinte az egész ruhatár tárolására, ugyanakkor minimális helyet foglal el az értékes térből. A beépített szekrények külseje könnyedén a lakás stílusához igazítható, akár úgyis, hogy egyedi bútorkészítők segítségét vesszük igénybe. Így nem csak különleges, de praktikus lakberendezési megoldásokkal is hozzá tudunk járulni a lakás élhetőségéhez.

A másik okos megoldás egy otthonos lakás kialakításához nem más, mint a tolóajtó. Ahogyan sok más dolgot is, így a tolóajtót is a japánok kezdték el az elsők között használni, felismerve annak előnyeit. A tolóajtó szekrényajtóként vagy nyílászáróként is megállja a helyét, hiszen könnyen kezelhető és hihetetlenül helytakarékos. A tolóajtó használatával rengeteg holt teret tudunk megspórolni, és az ajtószárnyak kerülgetésétől is megszabadulhatunk. Nem nyikorog, könnyen záródik és dekoratív is.

Olyan céget keres, amely kifejezetten az Ön igényeire szabott, egyedi bútorok elkészítésében jártas? Tekintse meg www.inpulse.hu weboldalunk kihagyhatatlan ajánlatait, és szakértőink segítségével teremtse meg kényelmes otthonát! Információkért, árajánlatért hívja a 20/443-9777-es telefonszámot, vagy keressen minket az ifo@inpulse.hu e-mail címen!