Funkció és design: Ipari szalagfüggönyök

2015 jan 14. | Üzlet

Az ipari területek és hozzájuk tartozó üzemek, csarnokok modern kivitelezése és a funkcionalitás maximalizálása napjainkban alapvető feltétele a tevékenységi területen elért sikereknek és a profitnövelésnek. A korszerű, praktikus és biztonságos feltételek megteremtése a dolgozók és a tulajdonosok számára is számos előnyös tulajdonságot kínál, hiszen az optimális munkakörnyezet a szakemberek és a gyártás szempontjából is elvárás. Modern világunk egyik régóta használt és széles körben bevált nyílászáró típusai az ipari szalagfüggönyök, melyek számtalan, az egyéni és felhasználói igényekhez igazítható változatban megtalálhatóak a széles piaci kínálatban.

Az ipari szalagfüggönyök felhasználása és előnyei

Az ipari gyártóüzemek és csarnokok esetében gyakori jellemző a napi szinten jelentős targonca és fuvar forgalom, amely nyitott, könnyen átjárható rendszert igényel, azonban a védelem és a hőszigetelés is fontos a munkavállalók és termékek szempontjából egyaránt. A PVC szalagfüggönyök széles körben alkalmazott minőségi megoldást kínálnak a különféle szegmenseket képviselő ipari egységek részére, valamint számos előnnyel és rugalmasan alakítható lehetőséggel rendelkeznek:

  • Kiváló nyílászáró funkciót lát el az ipari szalagfüggöny, miközben akadálytalanul biztosítja a járművek áthaladását.
  • Minden előírásnak megfelelő hőszigetelő képességgel rendelkezik a szalagfüggöny, amely nem csupán az optimális hő tartásért felel, de a külső szennyeződések bejutását is meggátolja.
  • Komfortosabb és egészségesebb munkakörnyezetet biztosít a dolgozók számára.
  • Modern designos megjelenés jellemzi, például átlátszó, vagy emblémázott, stb. változatban is elérhető.
  • Könnyen tisztántartható, így minden alkalmazási környezet higiéniai előírásának megfelel.
  • Széles felhasználási környezet, például élelmiszeripar, feldolgozóipar, csomagoló és raktárüzemek, szerelőműhelyek, stb.

A modern és minőségi ipari szalagfüggönyök a magánszektorban és a nagyüzemi felhasználók számára is ideális lehetőségeket biztosítanak, és rugalmasan az egyéni igényekhez alakíthatóak.

Válassza a minőséget!

Az Alba Lamella Kft. széles termékkínálatában minőségi és esztétikus ipari szalagfüggönyöket kínál új és meglévő ügyfelei számára egyaránt. Látogasson el a www.albalamella.hu weboldalunkra és tekintse meg gazdag termékválasztékunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/420 1933-mas és a 0670/389 1936-os telefonszámokon, valamint az info@albalamella.hu e-mail címen!