Rendszeres karbantartás az akkumulátorok hosszú távú és hibátlan üzemeléséért!

2015 jan 12. | Technológia

Különböző járműveink alapvető és elengedhetetlen közlekedési eszközök a mindennapok során, legyen szó munkavégzésről, vagy magáncélú utazásról, azonban mint minden egyéb berendezés, gépjárműveink is meghibásodhatnak az idők során. A rendszeres használatnak és az idő múlásának következtében kisebb-nagyobb rendszerhibák és alkatrész problémák jelentkezhetnek, melyek közül az akkumulátor állapota kiemelt figyelmet igényel.

Az akkumulátorok karbantartása és fontosságuk

Ahogy a mondás tartja: „Ami elromolhat, az el is romlik!”, és ez a kijelentés gyakran igaznak is bizonyulhat a mindennapok során, azonban a megfelelő körültekintő hozzáállásnak, és a rendszeres állapotfelmérő, karbantartó munkálatoknak köszönhetően elkerülhetőek a meglepetések. Az akkumulátorok olyan alkatrészek a járművekben, melyeknek gyakran határozott élettartamuk van, és a megfelelő időközönként cserélni kell őket, valamint rendszeres karbantartást igényelnek:

  • Az akkumulátor töltöttségének rendszeres ellenőrzése, és szükség esetén az optimális állapot visszaállítása.
  • A használati körülményeknek megfelelően gyakori állapotfelmérés és karbantartás, a mindennapos használat és a ritka, alkalomszerű igénybevétel során egyaránt fontos a karbantartás.
  • Az évszaknak és az időjárásnak megfelelő karbantartás, például a téli hideg időben történő felhasználás, tárolás, stb.
  • Speciális esetek korrigálása, például véletlenül üzemben hagyott fogyasztók által lemerített akkumulátorok, stb.

Az optimálisan karbantartott akkumulátornak köszönhetően gépjárművünk hosszú távon szolgálhatja mindennapi vagy munkához kapcsolódó igényeinket és tartós, időtálló befektetést kínál minden tulajdonos számára.

Válassza a profikat!

A Csorba-Akku Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett partnerrel a háta mögött mindenre kiterjedő széles szolgáltatási rendszert kínál a gépjárművek akkumulátoraival kapcsolatban, legyen szó állapotfelmérésről, karbantartásról vagy szerelésről.  Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkért tekintse meg a www.csorba-akku.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 06/1 379-3142-es, és 06/20 944-9295-ös telefonszámon, valamint az info@csorba-akku.hu e-mail címen, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!