Egyedi és dekoratív céges ajándékok a legkisebbeknek

2014 dec 12. | Üzlet

A különféle céges reklámajándékok és promóciós ajándékok igen széles skálán mozognak és a technológiai lehetőségek széles palettájának köszönhetően a figyelemfelkeltő és kreatív meglepetések újabb és újabb megoldásokat kínálnak. A legtöbb céges ajándék a felnőtt ügyfelek és partnerek igényeire van optimalizálva, hiszen elsősorban az ő figyelmüket szükséges megragadni, azonban manapság érdemes a legkisebbekre is gondolni.

Gyermekeknek szánt céges ajándékok

A kicsiknek és nagyobb gyermekeknek szánt céges reklámajándékok napjainkban egyre szélesebb körben alkalmazott reklámlehetőségek, melyeket ünnepek alkalmával, nyereményjátékokon és promóciós eseményeken is alkalmazhatunk, valamint egy-két kreatív ötlettel a céges tevékenységbe és szolgáltatásokba is beépíthetjük.

Céges ajándékok gyerekeknek:

  • Gyermekruházat és kiegészítők, például emblémázott vagy grafikával ellátott pólók, sapkák, tornazsákok, napszemüvegek, stb.
  • Használati eszközök, például ételhordó doboz, kulacs, persely, bögre, stb.
  • Iskolaszerek a nagyobbaknak, például toll, jegyzetfüzet, rajzfüzet, matricák, filctoll készlet, stb.
  • Gyerekjátékok és sporteszközök, például frizbi, labdák, kártyajátékok, buborékfújó, stb.

Céges szolgáltatásokat kiegészítő gyerekeknek szóló megoldások:

  • Céges, emblémázott lufik
  • Játszóházakban használt emblémázott szivacslabdák
  • Egyéb kreatív lehetőségek

A különféle céges reklám és promóciós meglepetések tetszés szerint emblémázhatóak, grafikával díszíthetőek, melyek modern eljárással készülő, tartós megoldást kínálnak a cég arculatának hirdetése során, így a legkisebbeknek is meglepetést szerezhetünk.

Minőség és profizmus!

A Step Kft. széles szolgáltatási rendszerrel, hozzáértő kollégákkal és korszerű technikai lehetőségekkel vállalja céges reklámajándékok kivitelezését kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt a minőségi és esztétikai igényeknek megfelelően, minden szegmens képviselője számára. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.stepkft.hu weboldalunkra, továbbá forduljon hozzánk bizalommal a 0694 / 345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen, valamint az oldalunkon található űrlap kitöltésével kérje online tájékoztatásunkat és árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére!