Bőrápolás életkornak megfelelően

2014 dec 11. | Nőknek

Legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk a bőrünk, melyről egészségügyi és szépészeti szempontból egyaránt fontos gondoskodni életkorunknak megfelelően, hiszen ezzel nem csupán komoly problémákat előzhetünk meg, de kiegyensúlyozott, önbizalommal teli életet élhetünk. A szépségideálok koronként változnak kisebb-nagyobb mértékben, azonban életkortól függetlenül az egészséges és szép bőr soha nem megy ki a divatból. A mai modern kozmetikai ipar folyamatosan a korszerű igényekhez igazított minőségi termékeket kínál az érdeklődők számára, azonban a választás során mindenkinek érdemes az életkorának és bőrtípusának megfelelő készítményeket választani.

Életkornak megfelelő bőrápolás

A bőrápolás során elengedhetetlen, hogy az adott életkorunk sajátosságainak megfelelően törődjünk magunkkal, hiszen az egyes készítmények professzionális megoldásokat kínálnak egy-egy életkori sajátosságra vagy éppen bőrtípusra.

A hidratálás minden életkorban kulcsfontosságú folyamat, ezért a legtöbb kozmetikai szer alapvető funkciója, hogy a megfelelő nedvességet pótolja bőrünkben, melyhez természetesen elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel és táplálkozás is, valamint a különböző típusú krémek más-más bőrproblémákra jelentenek hatékony és mellékhatásoktól mentes megoldást.

  • A 20-as években (elsősorban 25 éves kor felett) érdemes elkezdeni a bőrtípusnak megfelelő hidratálókrémek alkalmazását, valamint fontos, hogy minőségi fényvédőtermékeket használjunk a káros sugarakkal szemben. A szép és fiatal bőr megőrzésének másik fontos tényezője a tisztítás, amelyet érdemes hetente legalább egyszer bőrradírral elvégezni és szükség szerint rendszeresíteni.
  • A 30-as korosztály számára különféle nappali és éjszakai krémek használata javasolt a megfelelő táplálás érdekében, valamint a szemkörnyék ápolást is érdemes elkezdeni, ezzel késleltetve a ráncok megjelenését.
  • A 40-es korosztály képviselői számára ajánlott a rendszeres bőrhidratálás és ránctalanító készítmények alkalmazása, melyek professzionális megoldást nyújtanak az öregedés kezdődő jelei ellen és a későbbi években is hasznos termékeknek bizonyulnak.

A korszerű bőrápoláshoz napjainkban minőségi, természetes alapanyagokból készült termékek széles piaci kínálata áll minden korosztály számára.

Válassza a minőséget!

A Rémy Laure professzionális, minőségi ápoló kozmetikai termékei számos összetevővel és hatóanyaggal hozzájárulnak a különböző bőrtípusok és korosztályos igények kielégítéséhez a bőrápolás területén. Termékeinkért látogasson el a www.remylaure-athome.hu weboldalra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 30/948-3359-es és a 30/349-3736-os telefonszámon és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!