Ajándéktárgyak széles választéka és a gépi hímzés

2014 dec 11. | Életmód

Modern világunkban egyre elterjedtebbek a különféle kreatív és designos ajándéktárgyak, melyeket gyakran mi magunk megtervezhetünk és a megfelelő technológiai lehetőségekkel kiviteleznek az erre szakosodott cégek. A kreatív cégek egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb szolgáltatása a gépi hímzés, amely alkalmazási lehetőségeinek csupán a képzelet szabhat határt.

A gépi hímzés lehetőségei

A különleges és egyedi ajándéktárgyak remek választást jelentenek kiemelt alkalmakra és a hétköznapokban egyaránt:

  • Ruházati divat ajándékok: Igen nagy népszerűségnek örvendenek a különféle hímzett pólók és egyéb felsőruházati elemek, sapkák, táskák és egyéb kiegészítők, melyek ízlés szerint kivitelezhetőek.
  • Sportfelszerelések: A minőségi sportmezek minden darabja kivitelezhető gépi hímzéssel, legyen szó ruházati elemek logózásáról vagy egyedi csapatzászló készítéséről.
  • Különleges ajándékok: Manapság kiemelt népszerűségnek örvendenek a különleges alkalmakra készült hímzett termékek, például legény vagy leánybúcsús pólók, esküvői, karácsonyi, születésnapi és egyéb ajándékok.
  • Lakberendezési elemek: A lakberendezés során egyedi és exkluzív megoldásokat kínálnak a hímzett használati eszközök és berendezési tárgyak, például törölközők, díszpárnák, ágytakarók, stb.
  • Babaváró ajándékok: Napjainkban egyre elterjedtebb szokás babaváró ajándékként, valamint keresztelőre egyedi hímzett ajándékokkal meglepni a szülőket és gyermeküket, például babatakaró, babaruhák és kiegészítők, stb.
  • Céges ajándékok, promóciós termékek: Partnereknek vagy ügyfeleknek, vásárlóknak szánt céges meglepetések.

A gépi hímzés szinte minden típusú textiltermék esetében kivitelezhető és hosszútávon tartós, minőségi megoldást kínál, mivel ellenállnak gépi mosásnak és egyéb behatásnak egyaránt.

Válassza a profikat!

A Gal-Go Kft. által üzemeltetett Go Print üzletlánc egyes üzletei az alapvető széles szolgáltatási rendszeren kívül extra lehetőségekkel várja új és meglévő ügyfeleit, melyek közül napjaink egyik legnépszerűbb szolgáltatásának a gépi hímzéssel készült ajándékok és használati tárgyak bizonyulnak. Hímzéssel és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a 061 371-2860-as telefonszámon és kollégáink készséggel állnak mindenben rendelkezésére, valamint bővebb tájékoztatásért üzleteink szolgáltatásairól látogasson el a www.galgo.hu weboldalunkra, és megvalósítjuk elképzeléseit!