Dekoratív térkövek kombinálása otthonunkban

2014 nov 13. | Lakberendezés

Az álomotthon kialakítása és berendezése során napjainkban szinte csupán képzeletünk szabhat határt a megvalósítási módszereknek és a végeredménynek. Ennek szerves részét képezi a külső és belső terek alakítása egyaránt, melyhez a térburkolatok kiváló megoldást jelentenek. A különféle térburkolók óriási összefüggő felületeket alkotnak az esetek többségében, ezáltal jelentősen befolyásolják a helyiségek, valamint a külső tér hangulatát és stílusát, ezért érdemes kellő figyelmet fordítani a megfelelő burkolóelemek kiválasztására és kombinálására.

Dekoratív térkövek

A különböző mintázatú és színű térkövek igazán ízléses környezetet teremthetnek, valamint az elemek kombinálásával egyedi és stílusos végeredményt érhetünk el, hiszen a nagyobb összefüggő területek remek harmóniát alkothatnak egy-egy kisebb elemmel, valamint a mai modern divatirányzatok között tökéletesen megférnek a stíluskeveredések.

  • A kert különféle területei más-más, mégis harmonizáló térkővel burkolva: például kerti sütögető, terasz, kocsifelhajtó és egyéb területek, melyeket akár stílusos kerti tipegőkkel is összeköthetünk.
  • A különféle fa utánzatú burkolatokat bátran kombinálhatjuk színben illeszkedő térburkolatokkal, akár beltéren is.
  • Az ízléses lábazati kövek remek kiegészítő dekorációs elemei lehetnek a beltéren elhelyezkedő falfelületeknek, amennyiben mintázatban, színben harmonizál a beltéri burkolatokkal.
  • A beltéren és kültéren megjelenő anyag típusok, mintázatok kellemesen összehangolhatóak, ezzel egységes lakberendezési és építészeti stílusban alakíthatjuk ki otthonunkat, például mediterrán stílus, rusztikus stílus, vagy minimál stílus.
  • Számos egyéb kreatív lehetőség.

A különböző burkolóanyagok kiválasztása során vegyük figyelembe az igénybevételt és terhelést, melynek köszönhetően az egyes terek burkolatai hosszú távon is ízlésesen díszíthetik életterünket.

Válassza a minőséget!

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között kreatív és esztétikus megoldásokat kínál mindazok számára, akik egyedi, valamint beltéren és kültéren egyaránt használható dekoratív burkolatokat keresnek, legyen szó ízléses és impozáns felületek létrehozásáról, vagy funkcionális elemek borításáról. Minőségi és gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.kreativko.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!