Minőségi motorkerékpár akkumulátorok és karbantartásuk

2014 nov 11. | Férfiaknak

A motorozás szerelmesei számára elengedhetetlen a maximális élmény és biztonságos közlekedés érdekében, hogy járművük kifogástalan állapotban legyen és a rendszeres karbantartás következtében megelőzhetővé váljanak a kisebb-nagyobb meghibásodások, melyek veszélyeztethetnék a közlekedésbiztonságot. A motorozás egyik jellemzője, hogy a téli időszak általában kivételt képez a közlekedésben, hiszen ezek a gépek többnyire nem használhatóak biztonságosan nagy hóban vagy fagyban. Ezáltal garázsban pihentetik tulajdonosaik kedvenc járművüket, melynek következtében az új szezon kezdete előtt érdemes alaposan átvizsgálni a karosszériát és az alkatrészeket.

Motor akkumulátorok

A motoros szezon kezdetén, amikor kikerülnek a járművek a garázsokból, érdemes egy komplex karbantartó és állapotellenőrző vizsgálatot kivitelezni, amely során a motor akkumulátorának karbantartása és esetleges cseréje kiemelten fontos szerepet játszik.

A garázsban töltött hónapok alatt számos probléma előjöhet, valamint az első indításkor kiderülhet, ezért érdemes ellenőrizni az alapfunkciókat, például folyadékszint, töltöttség és kábelsaruk, valamint a gyakori használat következtében a meghibásodott vagy elöregedett akkumulátorokat kicserélni egy új, minőségi darabra. Az akkumulátorok élettartamát jelentősen befolyásolja a használat mértéke, a téli tárolási körülmények, a karbantartás rendszeressége és számos egyéb tényező, azonban a biztonságos motorozás érdekében a legkézenfekvőbb és legköltséghatékonyabb megoldás, ha profi szakemberek segítségét kérjük a motorunk állapotának felmérésével kapcsolatban, továbbá a motor akkumulátorának kiválasztása során.

Válassza a profikat!

A Csorba-Akku Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett partnerrel a háta mögött mindenre kiterjedő széles szolgáltatási rendszert kínál a motorok akkumulátoraival kapcsolatban, legyen szó állapotfelmérésről, karbantartásról vagy szerelésről.  Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkért tekintse meg a www.csorba-akku.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 06/1 379-3142-es, és 06/20 944-9295-ös telefonszámon, valamint az info@csorba-akku.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!