Ízléses és minőségi céges ajándékok: Egyedi borok és boros szettek

2014 okt 10. | Üzlet

A céges ajándékok szinte összeforrtak modern világunkban a sikeres és a hatékonyan működő céges tevékenységekkel és partnerkapcsolatokkal, hiszen ajándékot kapni mindenki szeret, mellyel azt sugározza egy-egy vállalat partnerei vagy ügyfelei felé, hogy megbecsüli és nagyra tartja a közös munkát és együttműködést. A céges ajándékok palettája manapság igen széles és változatos, melynek köszönhetően az apró, kedves gesztusoktól az ízléses és minőségi céges ajándékokig minden kategóriában találhatunk megfelelő lehetőségeket.

Egyedi borok és boros szettek

A minőségi alkoholos italok már rég óta kedvelt ajándéknak számítanak az élet számos helyzetében, továbbá kiemelten figyelmes gesztus egy-egy ritkasággal vagy egyedi darabbal megajándékozni a cég életében meghatározó személyeket. Az egyedi borok és boros szettek megjelenésükben és csomagolásukban igen széles skálán mozoghatnak, például gravírozott üvegek, egyedi címkék és kreatív csomagolások, melynek köszönhetően nem csupán ízletes italt ajándékozhatunk, de impozáns és szemet gyönyörködtető látványt is nyújt ajándéktárgyunk.

Céges ajándék borok és szettek lehetőségei:

  • Partnerek számára kiemelt céges eseményeken, ünnepek alkalmával
  • Ügyfelek számára kiemelt eseményeken, promóciós vagy nyeremény akciók alkalmával
  • Bemutatók, kiállítások és egyéb kitelepülések alkalmával a partnerek számára
  • A dolgozók vagy vezetőség számára szánt ajándék nevezetes alkalmakra
  • Exkluzív ajándékcsomagok részeként

A minőség borok és egyedi szettek számos céges ajándékozás alkalmával megállják helyüket, melynek köszönhetően változatos és dekoratív lehetőségeket hordoznak magukban, ezáltal hatékonyan hozzájárulva a sikeres és hosszú távú együttműködéshez.

Megbízható minőség és gazdag termékkínálat!

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. széles termékkínálattal és változatos szolgáltatási rendszerrel áll minden új és meglévő ügyfele rendelkezésre, hogy a mai korszerű reklámeszközök sikeresen segíthessék Önt a kívánt sikerekhez. Tekintse meg gazdag választékunkat a www.dualreklam.hu weboldalunkon, melyek között egyedi borok és boros szettek is megtalálhatóak, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a dual@dualreklam.hu e-mail címen, valamint érdeklődjön kerületi képviselőink elérhetőségein!