Irodai belső árnyékolástechnika: Minőségi szalagfüggönyök

2014 szept 10. | Lakberendezés

A beltéri árnyékolástechnika napjainkra óriási fejlődésen ment keresztül, amely elsősorban a megnövekedett igényeknek, esztétikai és funkcionális elvárásoknak köszönhető. A modern megoldások az irodai környezetben történő alkalmazás során kiemelkedően fontos szerepet játszanak. A beltéri árnyékolók egyik speciális típusát képezik a szalagfüggönyök, melyek változatos felhasználási lehetőségeiknek és praktikus előnyeiknek köszönhetően manapság széles körben népszerű és alkalmazott megoldást jelentenek irodai környezetben.

Az irodai szalagfüggönyök

Az irodai beltéri árnyékolás gazdag lehetőségei közül kiemelkedően kedvelt lehetőség a szalagfüggönyök alkalmazása, amely megannyi előnyüknek köszönhető:

  • A szalagfüggönyök nem csupán egyenes felületen, hanem ferde és íves részeken is kiválóan alkalmazhatóak, melynek köszönhetően minden elképzelés maximálisan megvalósítható.
  • A lamellák forgathatósága lehetővé teszi, hogy szabályozzuk a szükséges fénymennyiség beengedését, valamint egészen áttetsző változatokban is elérhetőek, melynek köszönhetően tompítják az éles fényt.
  • Számos színváltozatban elérhető árnyékolástechnikai eszközök, melyek modern, designos és letisztult megjelenésüknek köszönhetően minden típusú környezetben kiválóan megállják a helyüket.
  • Nem csupán ablakfelületek árnyékolására alkalmazható eszközök a szalagfüggönyök, de belső térelválasztó elemként is kiváló lehetőségeket nyújtanak a diszkrét környezet megteremtése során.
  • Könnyen tisztántartható megoldás.
  • Kreatív reklámfelületként is funkcionálhatnak az ablakfelületek, üzletportálok esetében, mivel tetszőleges grafikával, logóval ellátható a lamellák felülete.
  • Számos egyéb lehetőség és előny.

A mai modern szalagfüggönyök korszerű és ízléses belső árnyékolástechnikai lehetőséget kínálnak az érdeklődők számára, melyek maximálisan az egyéni elvárásoknak és igényeknek megfelelően alakíthatóak.

Válassza a minőséget!

Az Alba Lamella Kft. széles termékkínálatában minőségi és esztétikus belső árnyékolástechnikai eszközöket, köztük irodai szalagfüggönyöket kínál új és meglévő ügyfelei számára egyaránt. Látogasson el a www.albalamella.hu weboldalunkra és tekintse meg gazdag termékválasztékunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/420 1933-mas és a 0670/389 1936-os telefonszámokon, valamint az info@albalamella.hu e-mail címen!