A piercingek új generációja: A microdermal

2014 aug 22. | Életmód

Napjainkban a testékszereknek óriási kultúrája alakult ki, melynek segítségével hangsúlyozhatjuk vonásainkat, előnyös testrészeinket, egyedivé és különlegessé varázsolhatjuk megjelenésünket. A szinte már hétköznapi jelenségekké vált piercingek tetszés szerint cserélhetőek, kedvünkre változtathatjuk a színeket, formákat és a díszítéséket, azonban mint folyamatosan fejlődő világunkban minden, a testékszerek esetében is újabb és újabb lehetőségek jelennek meg, melyek közül egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a microdermalok.

A microdermal

A moicrodermalok korunk új piercing generációját képviselik, melyeket sokan egypontos testékszerként is ismernek, ezzel is utalva a megszokottól eltérő különbségekre. Az új típusú ékszerek óriási előnye, hogy a testen szinte bárhol elhelyezhetőek, mivel míg a hagyományos esetekben egy ki- és egy bemeneti nyílás segítségével helyezhetőek egy adott testtájra a díszek, addig a microdermal a bőr alá kerül beültetésre és csupán a felső díszítőelem látszik a bőr felszínén.

A microdermalok variációi:

  • Különálló vagy csoportos elhelyezés egy-egy testrészen
  • Arcékszerek a legkülönbözőbb módokon elhelyezve
  • A test bármely részén feltűnő dísz
  • Intim területeken is problémamentesen kivitelezhető
  • Sajátos és egyedi lehetőség a microdermal behelyezésében, hogy tetoválásokban is megvalósítható egyedi elemként
  • Számos egyéb egyéni kérés megvalósítható

A microdermal behelyezési eljárása különleges egypontos jellegéből adódóan másképp történik az eddig bevált módszerekhez képest, valamint a csere és az eltávolítás is bonyolultabban zajlik, melynek következtében érdemes minden esetben szakértő véleményét kérni.

Válasszon minőségi testékszereket!

A piercingrendeles.hu webáruház széles választékkal várja érdeklődőit, nálunk mindenki megtalálhatja ízlésének és az elvárásainak megfelelő különleges microdermal ékszereket. Gazdag választékunkban megtalálhatóak az elegáns és visszafogott, valamint a modernebb és feltűnőbb darabok egyaránt. Tekintse meg piercing kínálatunkat weboldalunkon és válogasson kedvére, valamint további információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0670/ 600 0999-es és a 0670/ 600 1011-es ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen!