Jól szellőző lakás a penészedés ellen

2014 júl 16. | Technológia

A rendezett, tiszta és esztétikus otthon mindenkinek alapvető igénye, melynek fenntartása szerető gondoskodásunkon és odafigyelésünkön múlik, azonban számos esetben a tisztaság ellenére is megjelenhetnek lakásunkban olyan kellemetlen tényezők, mint a penész. A penész megjelenésének elsősorban a rosszul szellőző, nedves helyiségek vannak kitéve és a különböző kezelőszerek használata sajnos csupán felületi megoldást jelent, ezért mindenképpen szükséges a megelőzés érdekében biztosítani a szellőzést otthonunk számára.

Szellőző utólagos beépítése

A mai modern nyílászárók óriási előnye, hogy kiváló hőszigetelő képességüknek köszönhetően csökkenthetjük közüzemi kiadásainkat és időtálló megoldást jelentenek, azonban a régi fa ablakokkal szemben nem biztosítják megfelelő mértékben a szellőzést otthonunk számára, melynek következtében a nedves és párás időjárásnak és a benti hőmérsékletnek köszönhetően kialakul a penész. A kellemetlen jelenség nem csupán a lakás esztétikai és minőségi értékén ront jelentősen, hanem komoly egészségügyi problémák kiváltó oka is lehet, amely különösen a gyermekekre jelent óriási veszélyt. A penész kialakulásának megelőzésére modern és hosszú távú megoldást jelent a szellőző utólagos beépítése, amely egyszeri befektetés a tulajdonosok számára, valamint a korszerű technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a rendszer minden környezetben automatizálható. Az automatizált szellőző előnye, hogy karbantartást nem igényel és a páratartalom érzékelésének köszönhetően magától működésbe jön, amint szükséges, valamint az optimális szint elérésével lekapcsol, ez által gazdaságosan működtethető is. A szellőző utólagos beépítése során gyors és tiszta munka végezhető, melynek kivitelezése maximálisan a tulajdonos és a speciális környezeti adottságok igényeihez igazítható.

Válassza a profikat!

A Tamás-Ablak Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött széles szolgáltatási rendszerén belül vállalja szellőzők utólagos beépítését az igényeknek megfelelően. Előzze meg hatékonyan a penész kialakulását és teremtsen tiszta, egészséges és modern otthont szerettei számára!  Tekintse meg szolgáltatásainkat a www.tamasablak.hu weboldalon, valamint forduljon hozzánk bizalommal a 0670/ 343 31 88-as és a 0646/ 753-671-es telefonszámon, valamint az info@tamasablak.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!