Mit ajándékozzunk férfiaknak?

2014 jún 19. | Nőknek

Örök probléma minden nő életében, hogy mit adhatna ajándékba a férfiaknak, aminek örülnek is?

Először kezdődnek a problémák az apákkal, mikor már nem látjuk elegendőnek a bájos gyermekrajzokat és versmondásokat, majd az első barátok és a férjünk. A szerencsésebbek azok a hölgyek, akiknek kedvesük valamilyen hobbinak hódol, vagy vannak kedvelt szerzői vagy zenészei. Azonban még velük is megesik, hogy Karácsony alkalmával nagy dilemmába esnek, vajon mit adjanak a távoli nagybácsinak ajándékba. Zoknit, tisztálkodási csomagot azért nem, de akkor mi legyen?

A Bálint Barkács a megoldás!

A legtöbb úriemberről elmondható, hogy ha úgy adódik, szívesen barkácsolnak a ház körül. Összeszerelik az új szekrényt, vagy éppen felszerelnek ezt-azt a falra. Különösen akkor ilyen lelkesek, ha új eszközöket használhatnak, és ahogyan mi is örülünk az új sminkkészletnek és lelkesen próbáljuk ki az első adandó alkalommal, ők ép ilyen lelkesedéssel kezdenek fúrni-faragni az új játékszerűkkel!

Kínálatunkban a kisebb apróságoktól, mint a FatMax szerszámtartó öv, egészen a nagyobb valóban különleges alkalmakra szánt, mobilraktárakig minden rokon és távoli ismerős számára megtalálhatjuk az ideális ajándékot!

Bár szeretnénk elkerülni a családi vitákat, azért is lehet hasznos kis ajándék egy-egy ilyen szerszám, vagy barkács eszköz, hiszen véget vethetünk a különböző kifogásoknak! Mindenki ismeri a sajnos nem működik jól ez a fúró és most nincs itthon éppen olyan csavar típusú magyarázatokat. Egy új, minőségi jól működő szerszámnak egy férfi sem tud nemet mondani. Így burkolt kívánságainkat, kedves csomagolásba rejtve válthatjuk valóra.

Azonban érdemes a vásárlás előtt kipuhatolni, hogy mire is lenne szüksége a megajándékozottnak, hogy ennek megfelelően választhassa ki a Bálint Barkács kínálatából a megfelelő darabot. A legtöbb esetben szerencsére halk elszólásokból és a vásárlás során előforduló lemaradások és eltűnések a barkács osztályon segítségünkre lehetnek. Ha visszaemlékszik hányszor eset meg, hogy ura évődve nézegetett ezt-azt, de aktuális okok miatt egy vállrándítással inkább továbbállt?

Most, hogy itt a jó idő, többet lehet kint lenni a szabadban adott a lehetőség, hogy mindenki megtalálja a saját otthoni időtöltését, amely a közös otthon szépítését és alakítását szolgálja!

Okozzon igazi örömet kedvesének vagy szeretteinek a Bálint Barkáccsal!

Felkeltettük érdeklődését? Megtekintené kínálatunkat?

Látogasson el a www.balintbarkacs.unas.hu-ra vagy érdeklődjön termékeinkről az alábbi elérhetőségeken!

http://balintbarkacs.unas.hu/spl/663005/Ajandekok-Ferfiaknak

Bálint Balázs E.V.

Telefon: +36-29-360340

Cím: 2370 Dabas, Bartók Béla út 84.