Táplálék kiegészítők

2012 nov 1. | Férfiaknak

A táplálék kiegészítők modern korunk egy vívmánya. Sokan használják annak érdekében, hogy hamarabb lefogyjanak, hogy izmosabbak legyen, hogy nagyobb testalkatúak legyenek. Ha mértékkel képes az ember ezekkel a táplálék kiegészítőkkel élni, akkor jók, mert a kívánt hatást hamarabb eléri az ember, de vigyázni kell, mert nagyon rá lehet szokni, melynek következményei már egyértelműen negatívnak minősülnek.

A táplálék kiegészítők készítői arra a természetes emberi vágyra építenek, hogy az emberek karcsúbbak, izmosabbak, szebbek, erősebbek szeretnének lenni, és ezt minél kevesebb munkával elérni. Ennek tudatában óvatosan éljünk ezekkel a szerekkel, mivel számos jelentős kért okozhatunk magunkban a túlzott táplálék kiegészítő bevitellel.

Néhány jó tanács táplálék kiegészítők szedéséhez:Táplálék kiegészítők

  • A túlzott fehérjefogyasztás nem jelenti azt, hogy hamar eléred a hatást, ugyanis vesebajokat okozhat, szerencsésebb esetben „csak” elhízást, tudniillik a felesleges mennyiséget a szervezet zsírrá alakítja.
  • A zsírégető, fogyasztószerekkel kapcsolatban érdemes egy fontos dolgot fejben tartani, méghozzá hogy mozgás nélkül nem érhető el eredmény, a tabletta szedése nem elég a fogyáshoz.
  • Az illegális szerek a legnagyobb bajok forrása, mivel ezek az anabolikus szteroidok látványosan fejlesztik ugyan az izmokat, viszont csökkenthetik a nemi vágyat, és akár impotenciát is okozhatnak valamint, ezek kívül ödéma, magas vérnyomás, májdaganat okozói is lehetnek.