Szilveszter Budapesten

2012 nov 1. | Szórakozás

A Szilveszter, az év utolsó napja az egész világ számára egy nagy nap, világszerte ünnepelnek ekkor, koccintanak jóra, rosszra. Budapesten sincs ez másképp. A Szilveszter Budapesten egy igen izgalmas éjszakát ígér, egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, milyen egy igazi metropoliszban tölteni az év utolsó napját.

Szilveszter Budapesten már reggel elkezdődik, mindenki ünnepi hangulatban van, a gyerekek a papírból készült kürtöket fújják, mindenhol maszk és szerpentin árusok láthatók. Minden nagyobb csomóponton árusok próbálják eladni minden féle ünnepi portékájukat, parókák, újévi vendégváró ajándékok. Ez az őrület valójában már karácsonykor elkezdődik, de a csúcspontja 31-én van.

Szilveszter BudapestenEgy Szilveszter Budapesten sokféleképpen eltölthető. Szinte mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki házibulit tart. Érdemes a házibuliban töltött Szilveszter is kipróbálni. Ilyenkor szinte mindig lehet találkozni egy-egy új emberrel, akit eddig nem ismertünk.

Budapesten számos szórakozóhely van, és az év utolsó napja alkalmából különleges ajánlatokkal készülnek. Szilveszter Budapesten tölthető egy szórakozóhelyen is, ahol általában vacsorázni is lehet, italt is magában foglal az ár, valamint jó zenét, melyre hajnalig lehet mulatni.

Egy Szilveszter Budapesten sem telhet el utcabál nélkül. Az utcabál egy esemény, ahol zenével szórakoztatják az embereket, valamint a rég nem látott ismerősökkel is össze lehet találkozni. Éjfélkor pedig itt sem maradhat el a visszaszámlálás, melyet óriás kivetítőről olvasva harsog a több ezer fős tömeg és köszönti együtt az újév eljövetelét, koccintva az elmúló év rossz és jó eseményeire, egymással.