Mary Poppins musical

2012 okt 6. | Kult

 

 „Áll a bál a Banks család Cseresznyefa utcai otthonában. A ház urának felháborodására az elmúlt négy hónapban a két gyerek mellől hat dada szökött meg viharos tempóban. A legnagyobb zűrzavar közepette a semmiből egyszerre ott terem egy rendkívüli hölgy, bizonyos Mary Poppins. Elvállalja a gyerekek nevelését, sőt csodás változást hoz a család életébe. Mágikus erejével megragadja a szíveket és a Banks családban bűvös kalandok sora veszi kezdetét. A valóság mesévé válik, a mese pedig a valóság részévé…” – olvasható a Port műsor és programajánló weboldalon a Mary Poppins musical kapcsán, mely szeptember 21. óta tekinthető meg a Madách Színházban.

Mary Poppins musicalAz első Mary Poppins könyv 1934-ben jelent meg és 1964-ben készült film belőle. 2004-ben Londonban született meg a színpadi Mary Poppins musical. Azóta a világ színpadairól levehetetlen, számos díjat nyert és abszolút sikerdarabbá vált. Magyarországon 2012. szeptember 21-től játsszák a Madách Színházban a Mary Poppins musical változatát, melyben Mahó Andrea, Oroszlán Szonja, Polyák Lilla, Csonka András, Sándor Dávid és Szente Vajk játssza a főszerepeket.

A Mary Poppins musical előadásra a madach.jegy.hu oldalon váltható jegy, vagy a színház jegypénztárában, nyitvatartási időben. Szeptemberre és októberre minden jegy elfogyott, érdemes előre nézni és lefoglalni, mert a Mary Poppins musical minden korosztálynak egy remek estét ígér.