Razer Ouroboros állítható egér jobb és balkezeseknek

2012 júl 30. | Technológia

 

Rezer Ouroboros

Rezer Ouroboros

A Razer új gamer egerénél minden a testreszabásról szól. Az egér nevét – ourboros – egy ősi szimbólum adja, melynek jelentése „állandó újraalkotás”.

Az eszközt állítható „test”, szimmetria és kétkezes dizájn jellemzi, valamint az ívelt csuklótámasz és hátsórész is állítható, illetve az oldal panelek is cserélhetőek. Ez azt jelenti, hogy az egér hossza, dőlésszöge is teljes mértékben állíthatóak, ami a felhasználónak jelentős egyénre szabhatóságot biztosít.

Rezer Ouroboros

Rezer Ouroboros

A Rezer Ouroboros lelke a díjnyertes 4G Dual Sensor System, ami egy hagyományos és egy lézeres optikai szenzorral biztosítja a 8200 dpi-s felbontást, amelynek köszönhetően az egér bármilyen felületen kifogástalanul működik. Az egéren 11 programozható gomb található, valamint helyet kapott még egy nyomógomb, melynek segítségével ideiglenesen lejjebb vehető az eszköz érzékenysége, melynek segítségével a precízebb vezérlést igénylő mozdulatokat is pontosabban kivitelezhetjük.

A jószág vezetékes (USB portos) és vezeték nélküli kivitelben is kapható lesz. Vezetékes megoldás esetében egy 2,1 méteres USB kábel áll rendelkezésre, míg a vezeték nélküli változatnál pedig az 1ms-os wireless technológia gondoskodik arról, hogy a rágcsáló gyorsasága megegyezzen egy vezetékes egérével. A vezeték nélküli kivitel energiaellátásáról egy újratölthető AA nagyságú akkumulátor gondoskodik, ami egy feltöltéssel akár 12 órányi folyamatos játékot biztosít.

A boltok polcaira valamikor 2012 negyedik negyedévében kerül, ára peidg 129 euró (35.000 Ft) körül várható, úgyhogy lehet gyűjteni a pénzt.