Először, másodszor, senki többet…

2012 júl 27. | Nőknek

A Kiscelli Múzeum és Fashion Days (www.fashiondays.hu) újabb programmal a „Divat Éjszakájával” várta az érdeklődőket. A Street Fashion kiállítás – ami augusztus 21-ig látogatható – exkluzív tárlatvezetése, Nicholas N. Jovanovic nemzetközi sminkmester prezentációja, egyéni stílustanácsadás és 43 árverezésre bocsájtott tervezői darab várta a „divat őrülteket” és a szépségápolás megszállottjait.

Designer Aukció

Designer Aukció a Kiscelli Múzeumban

A Designer Aukcióra voltak kíváncsiak a legtöbben, ahol több mint 200 ember licitált a magyar stylistok és tervezők által készített ruhadarabokra és kiegészítőkre, valamint – a Fashion Days felajánlásának köszönhetően – a legnagyobb internacionális divatházak ruhakölteményeire. Minden gyöngyszem hihetetlen 1000 forintos kikiáltási árról indult. A szerencsésebbek 13.000 Ft-ért kaparinthatták meg a Calvin Klein cipőket és 14.5000 Ft-ért juthattak hozzá Anh Tuan táskához.

Rengeteg hölgy vett részt Nicholas N. Jovanovic (az olasz filmgyár egykor sminkese) bemutatóján is. Nicholas megannyi nagy színésznő szépségéről gondoskodott már – hogy csak néhányat említsek, Monica Bellucci, Catherine Deneuve – ezúttal viszont a közönség soraiból választotta ki modelljeit, akiken bemutatta a hírességek „smink trükkjeit”.

 

Ezen felül a látogatók részt vehettek a Street Fashion exkluzív tárlatvezetésén, valamint egész este a hg.hu stylistjai segítettek a rendezvényre érkezőknek stílusuk megtalálásában.