Új Sony walkmanmodellek!

2012 júl 26. | Technológia

Kirakták a polcokra a Sony legújabb hordozható lejátszóit. A nyári walkman darabok praktikus, stílusos és „slim” formatervezésűek így tényleg elférnek bármilyen táskában vagy zsebben.

Az új modellek esetében egy feltöltéssel akár 36 órán keresztül hallgathatunk zenét. Színek és méretek tekintetében rendkívül széles palettáról válogathatunk, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább illő készüléket. Másik jellegzetességük, hogy az új Android 4.0 rendszernek köszönhetően rengeteg népszerű szoftver – térkép, e-mail, közösségi oldalak – elérhetővé válik. A szerfelett gyönyörű hangzásvilágról az MX5 Clear audió technológia, valamint az S-Master névre hallgató beépített digitális erősítő és nem utolsó sorban az XLoud hangrendszer gondoskodik.

WiFi és Bluetooth csatlakozási lehetőség alap, a 3.5 colos multi-touch kijelzővel pedig felettébb egyszerű a használata.

A vékonyra tervezett, E470 sorozat extra meglepetéseket tartogat számunkra, mint például a dalszöveg-szinkronizálás és a karaoke üzemmód, míg a rokonság – az E570 sorozat tagjai – képes kizárni a külvilágot, hála a beépített digitális zajcsökkentőnek és a zajszűrő fülhallgatónak. Segítségükkel a környezetből érkező zajok mintegy 98%-kal tompulnak.