Virágágytervező pályázat!

2012 júl 20. | Életmód

Jártatok már a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren (régi nevén Köztársaság tér)? Ráférne egy kis csinosítás nem igaz? A Főkert és a Főgáz pályázatot hirdetett virágágy tervezésére.

A Főkert és a Főgáz virágágytervező pályázatot hirdetett. A nyertes „alkotást” a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren fogják megvalósítani. A pályázat keretén belül kicsik és nagyok egyaránt beadhatják tervüket. A két cég összefogott és pályázatot hirdetett azzal a céllal, hogy a felnőttek és gyerekek figyelmét felhívja a természet fontosságára és arra, hogy mekkora szerepet játszik a „zöld” a városi lakosok életében. Egy kis park nem csak esztétikai élményt nyújt, de – ha kismértékben is – frissíti a levegőt, kikapcsolódhatunk egy séta során, és a gyerekek is játszhatnak egy jót.

A jelentkezők, részt vehetnek egy fantasztikus kezdeményezés megvalósításában. A RAJTAD IS MÚLJON! – EGYNYÁRI VIRÁGÁGY TERVEZŐ PÁLYÁZAT címen kiírt kezdeményezésben a résztvevőknek – korosztályonkénti bontásban – megadathat a lehetőség, hogy megtervezzék az egyik virágágyat és ha a nyertesek között vagy a megvalósításban is részt vehetsz 2013 tavaszán. A Főkert és a Főgáz – az előzetes információk alapján – a megvalósítás alkalmával környezettudatos gyermekprogramokkal és meglepetésvendéggel megtűzdelt rendezvény keretein belül fogja kialakítani a zöld részt.

A részletes pályázati anyag és az alaprajzok itt találhatóak:
http://www.fokert.hu/egynyari_viragagy_tervezo_palyazat_a_vizugyi_egyuttmukodes_jegyeben