Bárcsak tudnátok! – Mi kell a nőnek

2012 júl 13. | Férfiaknak

A nők úgy gondolják, hogy olvasni tudunk gondolataikban. Nem! Nem tudunk, és nem tehetünk semmit az ügy érdekében.

Viszont – mint ahogyan egy Facebook oldalról kiderült – 257 dolog van, amit jó lenne ha férfi tudna a nőkről (a nők szerint).
Csináltam egy kis közvélemény kutatást hölgy ismerőseim körében. Íme a TOP10.

Bár tudtuk volna, mit tegyünk, mielőtt dobott minket a lány…

 

   
10. – Ne próbáljatok lenyűgözni minket! 9. – Nem borotválják a lábukat minden nap
Soha ne próbáljatok meg lenyűgözni minket azzal, hogy káromkodtok vagy verekedtek. Nem működik, csak egy igazi fa**kalapnak tűntök tőle. Csak legyél már túl rajta…
 
8. – Amikor átlagos vagy számára 7. – Nem minden nőnek számít a pénz
Ha kiszemelsz egy lányt és közeledsz hozzá, nem azt fogja gondolni hogy érdeklődsz iránta, vagy azt hogy „bátor vagy”. Azt fogja gondolni, hogy olyan vagy, mint az összes többi. (Női logika…) Nem minden a pénzről szól a nőknek. „Amelyiknek igen, az csak rossz hírünket kelti.”
   
6. – Jobban tennéd, ha a barátnődként mutatnád be 5. – Amit titkolsz, az megcsalás (személyes „kedvenc”)
Ha randizgatsz egy lánnyal és bemutatod egy barátnak/ismerősnek, mutasd be úgy mint a barátnőd. Vagy valami hasonló. Minden(!), amit egy másik lánynak mondasz, vagy vele csinálsz – ha nem mondod el – megcsalásnak számít.
   
4. – Aggódnak, ha nem válaszolsz az SMS-re 3. – Természetükből adódóan féltékenyek
„Minimum óránként megnézzük visszaírtatok-e. Ha nem elkezdünk aggódni. „ „Minden egyes alkalommal, ha más nők között vagy félünk, hogy ők jobbak, mint mi. Ha egy lány barátoddal beszélsz, húzd magadhoz közelebb párodat. Ez biztonságérzetet ad neki, és kifejezi hogy jobban szereted, mint a másikat.”
   
2. – Az is számít, hogy írod azt, hogy „Szeretlek” 1. – Ha mérges, figyelmet szeretne
Nem mindegy, hogy csak egy szívet írsz, vagy azt hogy „Szeretlek” (?!) Ha káromkodik/kiborul, biztos hogy azt szeretné, hogy megöleld, megcsókold és elmondd neki, mennyire szereted. Ha fel sem veszi. Figyelj arra, amit mond!