A digitális tachográf sokoldalúsága Önnek is hasznára válik!

2019 aug 23. | Technológia

A tachográf használatával járó pozítivumokról ma már egyetlen cég sem mondhat le, hiszen csak saját magának biztosít vele előrelépést. Ma már persze az sem mindegy, hogy milyen az a tachográf, ami a járművekbe kerül, mert több fajtát is kínál a piac. A régi, korongos tachográfokat lassan teljesen felváltják a digitális tachográfok, amik már sokkal többet tudnak nyújtani a felhasználóknak és jobban képesek szolgálni az érdekeiket a régi típusú készülékekhez képest.

A digitális tachográf már elektronikus chipkártyára menti el az összes adatot, ami útközben felhalmozódik, kezdve a pihenőidőktől, a vezetési, illetve munkaidővel bezárólag mindent. Egy digitális tachográf a munkavállaló és a munkáltató javára is válik. A munkavállalónak biztosítja mindazt a pihenőidőt és következetes munkaidő beosztást, amire szüksége van a kiegyensúlyozott munkavégzéshez, de a munkáltató sem marad hoppon, mert nem kell visszaélésektől tartani és az ellenőrizhetőséget is maximálisan fenn tudja tartani.

A digitális tachográf jó kihasználhatósága ennél tovább is terjed, mert amellett, hogy segíti a vezetéssel kapcsolatos szervezést, az ügyintézésben is előrelendíti a feladatmegoldást, hiszen elektronikusan is lehet ügyet intézni a használatával. A digitális tachográf minden részletet tárol, minden vezetési szakaszra és sofőrre vonatkozóan, ami visszakövethetőséget jelent. Ez jól jön például balesetnél, rendőri ellenőrzésnél is.

A www.kunstartachograf.hu weboldalon cégünk, a Kunstár és Társa Bt. honlapja érhető el, ahol a digitális tachográffal kapcsolatos szolgáltatásainkat bárki igénybe veheti, akinek szüksége van ilyen készülékre a vállalkozása menedzseléséhez. Forduljon cégünkhöz bizalommal, és a segítségünkkel modernizálja eszközeit, hogy minél több előnnyel rendelkezzen a munkaterületén! Szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot! Hívjon minket a 06-30-458-1185 telefonszámon vagy érdeklődjön írásban a kunstarbt@globonet.hu e-mail címen!