Miért érdemes az állathamvasztást választani?

2019 máj 30. | Életmód

A hamvasztás a temetések világában már nem számít szokatlan választásnak. Egyre többen döntenek a koporsós temetéssel ellentétben a hamvak megtartása vagy szétszórása mellett. Nemcsak az emberek számára adott ez a lehetőség, de az állatokat is utolsó útjukra lehet bocsátani állathamvasztás keretein belül.

Miért érdemes az állathamvasztást választani? Az egyik jó ok, ami a hamvasztás mellett szól, az a kisállat gazdájának lelki békéje. Nehéz örök búcsút venni azoktól, akiket szeretünk, még akkor is, ha az egy házi kedvenc. Az állathamvasztás megadja a lehetőséget a gazdáknak, hogy jó helyen tudják az eltávozott állatot, illetve annak hamvait.

Keresse fel bizalommal cégünket, és ismerkedjen meg kisállat tulajdonosok számára fenntartott szolgáltatásainkkal állathamvasztással kapcsolatban! Ha nem szeretné a halott állat tetemét a sötét, nyirkos föld alá száműzni, van más megoldás is. Az erre a célra tervezett berendezésben a tetemet rövid idő alatt elhamvasztjuk, és a hamvakat vissza is szolgáltatjuk a tulajdonosnak. A tulajdonos dönthet úgy, hogy az állathamvasztás után a hamvakat szétszórja egy bizonyos helyen, ahol a cica vagy kutya vagy más állat életében szeretett játszani. Ennek köszönhetően kicsit úgy érezheti, hogy azon a mezőn, patak parton vagy kertben kicsit jelen lesz az állat a halála után is, valamennyi marad belőle ideát. Így könnyebb elengedni a néhai kedvencet és elfogadni, hogy földi pályafutásának vége van. Érdemes átgondolni ezt a lehetőséget, amivel méltón lehet búcsúzni a kedvenctől.

Lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön az állathamvasztásról! Látogasson el www.tetemszallitasbudapesten.com honlapunkra, és ismerje mg a részleteket! Honlapunkon minden lényeges információ a rendelkezésére áll az állathamvasztással kapcsolatban. Amennyiben mégis kérdése lenne, vagy speciális igénye van, ne habozzon, kérdezzen tőlünk bátran! Lépjen kapcsolatba velünk válaszokért a +36-30-311-7788-as telefonszámon vagy pedig írjon nekünk üzentet weboldalon keresztül!