Ezért a Dr. Clauder’s kutyatáp a legjobb választás a kedvence számára!

2018 júl 30. | Életmód

Bármit megtennénk azért, hogy biztosítsuk kutyusunk boldogságát és egészségét. Ennek egyik módja, hogy a lehető legjobb minőségű kutyaeledellel etetjük. Nem az az egyetlen szempont, hogy kutyánk szeresse a táp ízét, bár ez is fontos tényező. Az ideális kutyatáp finom, emellett pedig tápanyagokban gazdag.

Ha igazán ínycsiklandó és egészséges kutyatáppal szeretnénk etetni kedvencünket, érdemes a Dr. Clauder’s kutyatápokat választanunk. A Dr. Clauder’s kutyatáp a prémium kategóriába tartozik, mert magas minőségű összetevőkből áll és kiemelten egészséges. A Dr. Clauder’s kutyatáp úgy van kialakítva, hogy a fogyasztásával a kutya megkapja az összes szükséges tápanyagot. A gyártók még arra is ügyelnek, hogy a különböző életkorokhoz is igazodjanak: a kutyák tápanyagigénye változik az évek során, ezért a Dr. Clauder’s kutyatápok esetében többféléből lehet válogatni, életkortól függően.

A Dr. Clauder’s kutyatápok azoknak az ebeknek is ideálisak, akiknek nem jó az emésztése, van valamilyen ételérzékenységük, esetleg túlsúlyosak. A táp egyetlen állati fehérjeforrása a bárányhús, növényi fehérjeforrása pedig a rizs. Ezek nagyon könnyen emészthető, rendkívül egészséges alapanyagok. Fontos azt is megemlíteni, hogy a Dr. Clauder’s kutyatápok mesterséges színezék vagy aroma hozzáadása nélkül készülnek, ami szintén egy erős mellette szóló érv. Ha igazán minőségi kutyaeledelt szeretnénk adni kedvencünknek, a Dr. Clauder’s kutyatápoknál nehezen találunk jobbat. Garantálja a szükséges tápanyagok bevitelét, megkönnyíti kutyusunk számára az emésztést, erősíti az immunrendszert, ráadásul finom alapanyagokból készült.

Dr. Clauder’s kutyatápot vásárolna kedvencének? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, www.kutyakellek.hu webcímre, és tekintse meg kutyaeledeleink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-528-6161-es telefonszámon, illetve az info@kutyakellek.hu e-mail címen!