Drága volt autója legutóbbi szervize? Tartsa karban gépjárművét megfelelő kenőanyagokkal!

2018 júl 30. | Férfiaknak

Egy autó ma már gyakorlatilag nélkülözhetetlen, csakúgy, mint a jogosítvány. Felszabadít az utazás korlátai alól, nem kell másokhoz, menetrendekhez igazodnunk, a saját tempónkban és időbeosztásunkban haladhatunk. Természetesen egy autóra áldozni is kell, gondját viselni, szervizbe vinni azt. A szervizben könnyű otthagyni valóságos vagyonokat is, ha nem ügyelünk arra, hogy például milyen kenőanyagot használunk.

A kenőanyagoknak fontos szerep jut, az alkatrészek megfelelő kenéséről gondoskodnak. Mit jelent ez pontosan? Az autóban különféle alkatrészek találhatóak, köztük súrlódó, mozgó elemek is. Az alkatrészek egymáshoz érnek, egymáson elmozdulnak és ez a mozgás hosszú távon károsan hat az alkatrészek állapotára. Előbb-utóbb elkopnak, ez pedig megrövidíti az élettartamukat, az autó biztonságos működését is befolyásolja. Éppen ezért a kiváló kenőanyag, illetve annak rendszeres használata a motor optimális működéséhez elengedhetetlen. Így elkerülhető a kelleténél több alkalommal történő szerviz és az azzal járó horribilis szolgáltatás árak. Ha azt szeretné, hogy autója ne menjen tönkre idő előtt, fordítson kiemelt figyelmet a kenőanyagok gondos megválogatására is!

A www.olajsziget.hu honlapon megtalálja cégünk, a Re-Cord Agrotrans Kft. színvonalas termékkínálatát. Ne használjon megbízhatatlan olajokat és kenőanyagokat, mert csak az autója és a pénztárcája fogja bánni hosszútávon! Forduljon hozzánk bátran, vásároljon meg minden szükséges terméket online, gyorsan, megbízhatóan! Nagy választékkal és kedvező árakkal dolgozunk, minden szempontból igyekszünk vásárlóink igényeinek eleget tenni.

Ha úgy dönt, hogy minket választ, és szeretne kérdéseket feltenni a kiválasztott termékekről vagy a szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Írjon nekünk az info@olajsziget.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 06-28-410-366-os telefonszámon, minden szakmai kérdésre szívesen adunk választ!