Vászonkép nőnapra: Mivel örvendeztessük meg a hölgyeket?

2018 febr 27. | Lakberendezés

Minden tavasszal elérkezik a nap, ami csak a hölgyeké, hiszen március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot. Ilyenkor a férfiak kifejezhetik tiszteletüket, szeretetüket, és megbecsülésük jeléül apró ajándékokkal kedveskedhetnek hölgy ismerőseiknek. A kérdés csak az, mi legyen a nőnapi meglepetés? Virág a párjának? Bonbon az édesanyjának? Plüssállat a lányának? Idén válasszon különleges ajándékot, rendeljen vászonképet nőnapra!

Akinek a nőnapi ajándék több, mint egyszerű gesztus, és valóban személyes ajándékkal lepné meg kedvesét, családtagjait, barátait, érdemes megfontolnia a vászonkép készítés lehetőségét. Rengeteg lehetőség közül választhatnak az érdeklődők, ezért ajánlott alaposan végiggondolni, hogy kit mivel lep meg. Lássunk néhány nőnapi vászonkép ötletet!

  • Kislányoknak, kamaszoknak nagyszerű megoldás lehet, ha rajongásuk tárgyáról készíttet vászonképet. Legyen az mesehős vagy zenekar, az ajándék még különlegesebbé teheti saját birodalmukat, a szobájukat.
  • Fiatal hölgyeknek, anyukáknak a párjukkal, gyermekeikkel vagy barátaikkal megélt vidám pillanatokból készített, akár több részes vászonképek tehetik lendületesebbé a mindennapokat.
  • Az idősebb korosztály képviselőinek, nagymamáknak különösen fontosak a kedves emlékek, egy bohókás, romantikus vászonkép, ami az ifjúságot idézi, vagy egy meghitt pillanat az egész családdal garantáltan mosolyt csak a megajándékozott arcára.

Ön már tudja, hogy idén március 8-án mivel lepi meg hölgy ismerőseit? Amennyiben kedvet kapott, és nőnapra vászonképet ajándékozna, látogasson el www.vaszonkepszalon.hu weboldalunkra, és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket! Honlapunkon mindent megtudhat a vászonkép készítés menetéről, árainkról, de ihletet is meríthet, ha még nincs meg a tökéletes ötlet. Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címünkön vagy a +36-70-387-5747-es telefonszámunkon, kollégáink mindenben szívesen segítenek!