Bio webáruházunk kincse: kókuszolaj

2018 jan 30. | Gasztro

A reformkonyha alapanyagai közé tartoznak az olyan természetes hozzávalók, mint a kókuszolaj vagy kókuszzsír, melyet könnyedén beszerezhetünk bio webáruházból. Mindkét elnevezés ugyanazt a hozzávalót takarja, csak más halmazállapotban. A kókuszolaj sokoldalú, természetes alapanyag, amit felhasználhatunk a konyhában és akár a fürdőszobában is, hiszen nagyszerű hozzávaló sütésnél és főzésnél, de bőrápoláshoz, szépítkezéshez is ugyanolyan kiváló.

A kókuszolaj rendelésével, rendszeres fogyasztásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy szervezetünk ellenállóbb, kiegyensúlyozottabb legyen. Nézzen körül bio webáruházunkban, és cserélje le Ön is a vajat, a napraforgó olajat vagy a kacsazsírt kókuszolajra, meglátja, hamarosan tapasztalni fogja jótékony hatásait!

A kókuszzsír csökkenti a koleszterinszintet, és képes megtartani annak ideális szintjét hosszú távon, emellett rugalmasan tartja az ereket. A kókuszolajban laurinsav van, aminek erőteljes a gombaölő és vírusölő hatása. Érdekes tény, hogy az anyatejben is megtalálható a laurinsav, ami a csecsemőket védi a fertőzésektől. A laurinsav aránya 50%-os a kókuszolajban. Paraziták, baktériumok, kórokozók, gombák, vírusok ellen egyaránt kiváló, védi az emésztőrendszert, méregteleníti és tisztítja a bélrendszert. A benne található ketonoknak köszönhetően az agyműködést is serkenti, de az Alzheimer-kór ellen is véd. Fogyni vágyók, cukorbetegek is fogyaszthatják. Kiváló hidratáló hatásának köszönhetően használható arcra, hajra és sminklemosónak is, élettelibb, egészségesebb lesz tőle a megjelenés.

Cégünk, a Hungarian Flavours Kft. bio webáruházában különböző kiszerelésekben és kedvező áron rendelhet kókuszolajat! Látogasson el www.hungarianflavours.com weboldalunkra, ahol további bio termékeket is megvásárolhat, és számos természetes alapanyaggal bővítheti konyhája felszereltségét! Előfordulhat, hogy úgy érzi, több információra van szüksége, kérdezni szeretne bio webáruházunk szolgáltatásaival, termékeinkkel kapcsolatban. Ezt könnyedén megteheti, ha ír nekünk az info@hungarianflavours.com e-mail címre vagy pedig hív minket a +36-1-951-4383-as telefonszámon, szívesen segítünk!