A pénze az Öné

2015 okt 28. | Üzlet

Napjaink gazdasági helyzetéből adódóan megközelítőleg minden 3. cégnek hitelhez, kölcsönhöz kell folyamodnia. Az esetek többségében a hitelező ezt követően nem, vagy csak hosszas procedúra és többletköltség árán jut az általa megfinanszírozott összeghez. A kölcsön törlesztésének elmaradása számos okból bekövetkezhet. A fizetésképtelenség, csőd és másik hitel törlesztése mellett az adós nem akarása is sokszor vezet a hitelrészlet be nem fizetéséhez.

Hogyan juthat a pénzéhez hatékonyan?

Cégünk legális eszközökkel és módszerekkel, udvarias és kulturált formában, mégis a lehető leghatékonyabban kezeli adósságbehajtását, követelését. Tapasztalt és profi szakembereink garantálják az eredményes ügymenetet. Azonban a siker eléréséhez nagymértékben hozzájárul, hogy Ön mikor bízza meg cégünket a követeléskezeléssel. Minél kevesebb idő telik el az elmaradt törlesztés és az adósságbehajtás megkezdése között, annál nagyobb az esély a sikeres eljárásra.

Az adósságbehajtás menete:

Kollégáink már a megbízást követően, első alkalommal személyesen keresik fel az adóst, emellett pedig telefonon és e-mailben is mindvégig tartják vele a kapcsolatot. Folyamatosan tájékoztatják az adósokat aktuális megfizetendő hátralékukról és a fizetési lehetőségekről, illetve elmaradás esetén a jogi következményekről.

Számlamenedzsment programunk segítségével Ön is figyelemmel kísérheti kintlévőségeit. Az alkalmazás állandó jelleggel felülvizsgálja az éppen aktuális törlesztési részletek határidejét, majd felszólítást küld a lejáratot követően, nemfizetés esetén pedig azonnal elkezdi az adósságbehajtási folyamatot.

Cégünk szolgáltatásainak igénybevételével Ön is hatékonyabban és gyorsabban juthat kintlévőségeihez. Megkíméljük a felesleges energia- és időtöltéstől, hogy Ön a vállalkozásának irányításával és a fontosabb dolgokkal foglalkozhasson, míg kintlévőségei eredményesen visszajutnak Önhöz. Ne késlekedjen és forduljon Ön is a biztos megoldáshoz, bízza ránk az adósságbehajtást! Érdeklődjön a +36-70/601-42-14-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@behajtjuk.hu címen, és honlapunkon a www.behajtjuk.hu-n!