Dekoráció a bútorokkal összhangban

2015 szept 30. | Lakberendezés

Egy ház vagy lakás berendezésének stílusa sokat elárul arról, hogy tulajdonosának milyen az ízlése. Minden ember szereti, ha a saját elképzelései szerint, önmaga világát tükrözve van kialakítva környezete, olyan módon, hogy a lehető legjobban érezze magát.

Rengetegféle stílus közül válogathatunk. A berendezési és dekorációs kellékek széles választékában mindenki megtalálja a számára legideálisabb darabokat. Ha pedig rendelkezünk olyan régi bútorokkal, amelyeket szeretnénk megtartani, de már nincsenek jó állapotban, akkor kérhetünk restaurálást. Abban az esetben, ha csak megunta régi bútorait, jó ötlet a kárpitozás, a teljes körű felújítás. Természetesen ez sem mindegy, hogyha új kárpitot választunk, milyen minőséget keresünk. A dekoratív külső megjelenés mellett a praktikum is fontos, hiszen otthonunkban a kárpit legtöbbször nem csupán dekoráció, mindennapi használata miatt viszont érdemes könnyen tisztítható anyagból kárpitot választanunk bútorainkhoz. Ezeknek a feltételeknek minden szempontból megfelel az Aqua Clean vízzel tisztítható bútorszövet.

Miért varázsolja újjá régi bútorait?

  • nem kell megválnia tőlük
  • segít a helyiség csinosításában
  • pénztárca kímélőbb megoldás
  • egyediséget érhet el vele

Nagyon fontos, hogy a bútorokhoz tökéletesen illő dekorációs eszközöket használjunk fel. Ha megtaláljuk színben, stílusban, és méretben is a kívánt bútorokat, célszerű ezekhez illeszkedő dekorációval feldobni az adott helyiségeket.

Az Argo Kárpit arra vállalkozott, hogy magas színvonalú anyagokat felhasználva segítsen csodaszéppé alakítani otthonát. Akár régi bútorok felújításáról van szó, akár kárpitozásról, javításról, mindenképp minőségi munkára számíthat. Megbízhat bennünket lakberendezési kivitelezéssel, valamint egyedi igényeinek megfelelően készítjük el függönyeit, dekorációját, hogy lakása igazán jól mutasson, és minden összhangban legyen. Egyedülálló szolgáltatásaink eredményének mindegyikére jellemző a hosszantartóság. A www.argokarpit.hu weboldalunkon tájékozódhat a tőlünk kérhető munkákról, és betekintést nyerhet eddigi tevékenységeinkbe. Szakembereink hozzáértő tapasztalattal látják el a rájuk bízott feladatokat a bútorok felújítása, és az egyéb beszerzések, kivitelezések terén is.

Nálunk kedvező keretek között, kívánsága szerint kérheti otthona bútorainak elkészítését, átalakítását! További információ kérésével kapcsolatban keressen bennünket az info@argokarpit.hu címen, vagy telefonon a 06-70-5667374 –es számon!