Akár a mesében!

2015 máj 4. | Lakberendezés

Sokan vagyunk úgy vele, hogy szívesen visszamennénk az időben, azért, hogy örökre gyerekek maradhassunk. A gyerekek világa tele van egyszerűséggel, vidámsággal, szépséggel és hiányoznak belőle az olyan ijesztő fogalmak, mint felelősség, kötelesség vagy csalódás.

A gyerekek életében még gyakran egybemosódnak a mesék és a valóság határai, náluk a képzelet még valóban határtalan és a segítségével csodálatos kalandokba képesek keveredni, mindezt úgyis, hogy ki sem teszik a lábukat a szobájukból. A gyerekszoba az a hely, ahol a kicsik valóban védve vannak a felnőttek világától. Itt megszűnik tér és idő, nincsenek szabályok. A határtalan játék, móka, a korlátlan fantázia, és az önfeledt kalandozások birodalma ez.

A gyerekek szobáját éppen ezért más szempontok alapján kell megtervezni és berendezni, mint a lakás többi helyiségét. Ügyelni kell rá, hogy legyen hely a tanulásnak, de legyen hely a felfedező utaknak, és az ádáz csatáknak is. Néhány ötletes kiegészítő, kreatív megoldás segítségével valóban olyan mesés kis birodalmat varázsolhatunk a gyerekszobába, melynek csodájára járnak a kispajtások is.

A falmatricák használata az egyik ilyen lehetőség. Ezek a divatos és kreatív kiegészítők lehetővé teszik,  hogy gyorsan és könnyedén dekorálhassuk otthonunkat és egyszerűen változtathassunk a szobák karakterén. A falmatrica felhelyezése könnyű, nem igényel speciális eszközt vagy szakszerű hozzáértést, csupán némi kézügyességet. Az egészen kis mérettől a falnyi méretű, vagy több darabból álló szettekig megvásárolhatóak személyesen vagy online is.

Dekorálja a gyerekszoba falát festék és fölösleges felfordulás nélkül falmatricák felhasználásával, így pillanatokon belül a falra kerülhet a kicsik kedvenc mesehőse, egy-egy jelenet, vagy akár egész történetek is.

A www.dekor-varazs.hu oldalon széles kínálatát találja a legszebb falmatricáknak, Önnek csak választania kell. Részletes tájékoztatásért hívjon minket a 0620-421-6272-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@dekor-varazs.hu e-mail címen keresztül!