Bahco bimetál szalagfűrészlapok, az asztalos műhely alapdarabjai

27 február 2018
 február 27, 2018
sziget-szer.hu.18.02
Kategória Technológia

Szerszámokra szükség van több területen is, hiszen nem tudunk nélkülük boldogulni a kertben, a műhelyben. Egy megbízható szerszámmal, szerszám készlettel gond nélkül készül el a faasztal, meg tudjuk metszeni tavasszal az eperfát, de az autót is meg tudjuk javítani vagy helyreállítani a vacakoló radiátort.

Egy kiváló minőségű, magas színvonalon készült szerszámot megbecsülünk, mert nem is olyan egyszerű ilyesmihez hozzájutni. Tudni kell, hol keressük, de ha megtaláltuk, akkor már nem kell többet azzal tölteni az időt, hogy jó szerszámra találjunk. Egy minőségi szerszám tökéletesen képes ellátni a funkcióját, azt csinálja, amit kell, tehát a kijelölt feladatát. Ezt hosszú távon képes megtartani, anélkül, hogy gyakran kellene javíttatni vagy már néhány használat után kidobni. Ár-érték aránya kiváló, teljesítménye meggyőző, használata biztonságos és egyszerű.

A szalagfűrészek is hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, ha jól választjuk ki őket. Az asztalos mesterek egyik fontos szerszámáról van szó, amit nem nélkülözhetnek a műhelyben. A Bahco bimetál szalagfűrészlapok képesek ezeknek az elvárásoknak maradéktalanul megfelelni és kiszolgálni tulajdonosaik igényeit.

A Bahco bimetál szalagfűrészlapok magas színvonalának egyik titka az alapanyagukban rejlik, ugyanis valódi svéd acélból készítik őket. A svéd acél nagyon szívós anyag, erős és strapabíró, bármilyen fával és munkával is kelljen megküzdenie. A szalagfűrészlapok fogazatát ráadásul hőkezelésnek vetették alá, aminek eredményeképpen egy átlagos szalagfűrészlaphoz képest sokkal kitartóbbak és erősebbek. A Bahco bimetál szalagfűrészlapokon marással és köszörüléssel alakítják ki az összes fogat, amit a kemény svéd acélból formálnak meg.

A www.sziget-szer.hu honlapunkon megismerheti cégünket és akár azonnal meg is rendelheti kiváló minőségű szerszámainkat, köztük a nagy odafigyeléssel készült Bahco bimetál szalagfűrészlapokat is. Amennyiben segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a +36-24-656-332-es telefonszámon vagy az info@sziget-szer.hu e-mail címen, szakértőinknek felteheti kérdéseit vagy tanácsot kérhet a vásárlásban!

Comments are closed.

Facebook