Válassza menü házhozszállításunkat!

1 december 2016
 december 1, 2016
59486675 - healthy food delivery. take away for diet. fitness nutrition, vegetables, meat and fruits in foil boxes, cutlery, water and brown paper package. top view, flat lay at white wood with copy space
Kategória Gasztro

Manapság egyre kényelmesebbé teszik az emberek életét a különböző étel házhozszállítási szolgáltatások. Ennek legfőbb oka a rohanó életmód, illetve a változatosság iránti igény. A mai világban nem szokatlan, hogy valakinek több munkahelye, esetleg munka utáni elfoglaltsága van. Sőt, az sem ritka, hogy a munka mellett gyermeket nevelő édesanyák a háztartás vezetésén túl más szabadidős elfoglaltságot végezzenek, így a főzés nem az elsődleges szempont lesz a hétköznapokon.

Tehát indokolt az időhiány okozta elmaradásokat ételfutár cégek közreműködésével kiküszöbölni azonban fontos tisztázni azt a tévhitet, hogy a gyorskaja egyenlő az étel házhozszállítás fogalmával! Sokan beleesnek a hibába, hogyha gyorsan kell ételt rendelni, az egészségtelenebb ételek felé hajlanak, hiszen azt gondolják, az ételfutároknál csak ezek elérhetőek, pedig pont az ellenkezője igaz! A kényelmesen rendelhető online éttermek kínálatában annyi lehetőség van a változatosságra, hogy lassan már az ételallergiások, a fogyasztás szempontjából gondos körültekintést igénylő réteg is megtalálja kedvenceit a menü házhozszállításban!

A menü házhozszállítás lényege, hogy olyan ételeket válogathatunk össze, mely a különböző ételallergiákat és életmódokat figyelembe véve, egészséges, tápláló és az egész család számára értékes és élvezhető ételeket kínál! A különböző előételek, levesek, főételek és desszertek mindenki számára tartogatnak ideális megoldást! A menü házhozszállítással tehát nem csak időt spórolhatunk, de az egészséges és tápláló ételekről sem kell lemondanunk! A pontos összetevők, mennyiségek is feltüntetése csak megkönnyíti a választást és az igazodást a speciális igényekhez.

Mindemellett a menü házhozszállítás további előnye, hogy bármikor kérhető, akár hétköznap, akár hétvégén, illetve egyeztetés esetén akár pontos időpontra is! Válassza Ön is a tudatos táplálkozás kényelmes formáját, egyen minden nap friss és tápértékben gazdag ételeket, és látogasson el honlapunkra, a www.cityfood.hu-ra, ahol étlapunk segítségével Ön is összeállíthatja étel rendelését! Kínálatunkban kedvezünk a vegetáriánus, diétás, fogyókúrázó életmódot élők számára is! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, telefonon a 06 (1) 700 42 12-es vagy 06 (1) 700 42 16-os számon, e-mailben pedig az info@cityfood.hu címen!

Comments are closed.

Facebook

Google Plus