Egy rendezvény a tetoválások kedvelőinek

18 október 2016
 október 18, 2016
46287264 - close up tattoo artist demonstrates the process of getting black and red tattoo with orange paint. master works on the professional blue mat in black sterile gloves.
Kategória Kult

Idén kilencedig alkalommal kerül megrendezésre a Tattoo Expo nevezető rendezvény, ahova az ország minden területéről érkeznek majd tetováló művészek, hogy bemutathassák munkásságukat, tanulhassanak egymástól a különböző szemináriumok alatt, illetve a tetoválások iránt érdeklődők is látogathatják a különböző standokat, de koncertek és versenyek is szerepelnek a palettán. A rendezvény a budapesti Akvárium Klubban lesz, ami központi elhelyezkedésének hála biztos, hogy a többség által könnyen megközelíthető.

A rendezvény egy komoly hiánypótló a hazai tetoválók és tetováltak közösségére nézve, ugyanis a tetoválások rajongóinak nem minden esetben van egy olyan felülete, ahol megoszthatják tapasztalataikat, érdekességeket vitathatnak meg a tetoválásokat illetően, illetve ahol hozzájuk hasonló érdeklődésűekkel ismerkedhetnek. A Tattoo Expo pontosan ezért jött létre, és ezért kerül megrendezésre idén már kilencedjére. Persze ez egy remek alkalom arra is, hogy aki eddig csak érdeklődött, nagyobb betekintést nyerhessem a tetoválások világába, és hogy megtekinthesse számos különböző művész referencia munkáit, valamint hogy új ismereteket szerezhessen.

Mi, a Tattoo Silver győri tetováló szalon csapata is képviseltetni fogjuk magunkat a Tattoo Expon, és szívesen várunk minden érdeklődőt, aki szeretne többet megtudni a munkáinkról. Persze, ha minőségi és pontosan, részletesen kidolgozott tetoválásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis profik vagyunk a tetoválás készítésben. Erről mi sem árulkodik jobban, mint referencia munkáink. Művészeink a legváltozatosabb igényekre is fel vannak készülve, így ha Ön szeretne egy olyan tetoválást készíttetni, amire még évtizedek múltán is büszke lehet, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el a www.tattoosilver.hu –ra, ha további információkra kíváncsi!

Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-20/497-51-71 telefonszámon, illetve a tattoosilver@gmail.com e-mail címen!

Comments are closed.

Facebook

Google Plus