Álmos könyv

2012 szept 29. | Egyéb

Az álmok olyan rejtélyes dolgok, melyre a mai napig a tudomány nem tud pontos választ adni, hogy tulajdonképpen mi is az. Nem is beszélve az alvásról, hogy egyáltalán mi a funkciója és miét nem tudunk meglenni nélküle. Erre csak a tudomány, de álmaink témájára különböző álmos könyvek tudják a választ.

Álmos könyvRégen szájról szájra terjedt, hogy bizonyos elemek az álmainkban mit is jelentenek, később ezeket összegyűjtötték álmos könyv formájában, melyben mindenki kikereshette, hogy vajon mit jelent, ha foghúzásról álmodik vagy arról, hogy terhes. Ma viszont az internet korszakában élve online formában, online álmos könyv formájában kaphatunk választ álmaink kapcsán lévő kérdéseinkre.

Az alom.puha.hu/Alomfejto internetes oldalon online formában lehetséges álmaink rejtélyeinek megoldása. Csak be kell írni, hogy milyen kulcselemi voltak álmunknak és a kalkulátor már ki is adja, hogy ezek mit jelentenek egyenként.

De nem csak ez az álmos könyv portál létezik, számtalan másik van még, melyek mindegyike változatosan írja le, hogy egyes elemek mit jelentenek. Például a www.almoskonyv.eu is egy ilyen álomfejtő oldal.